BBQ/Buffet All-in

BBQ/Buffet All-in bij De Kommensaal:

‘chillin & grillin’

 

Een uitstekende keuken, een sfeervolle ambiance en ouderwetse gastvrijheid maakt De Kommensaal een populair restaurant voor levensgenieters. Dit jaar voegen wij daar een bijzondere beleving aan toe: barbecueën met je eigen gezelschap op ons exclusief voor jou gereserveerde en afgesloten terras. Wij toveren onze patio om tot een waar walhalla voor barbecue liefhebbers voorzien van een uitstekende barbecue, je eigen tapinstallatie, een koeling met drankjes en voldoende borden, bestek en glazen. Wat je ook te vieren hebt; je komt gegarandeerd direct in een feeststemming.

 

Levensgenieters weten wat lekker is! Dus het wordt lastig kiezen uit onze verschillende barbecue pakketten. Alle gerechtjes die in onze pakketten worden genoemd komen vers uit eigen keuken, precies zoals je dat van ons gewend bent. Stokbrood, sauzen en salades maken de pakketten compleet. Een onmisbaar onderdeel van een goede barbecue zijn de dranken: tap je eigen koele biertje, schenk een goed glas wijn of bijvoorbeeld een fris sapje. De koeling is ruim voorzien van Hollands plateau dranken. Zo voer je de regie over je eigen feestje, terwijl wij bijspringen als dat nodig is.

 

Bij een BBQ en Buffet all-in arrangement wordt alles voor je geregeld voor een verrassend scherpe prijs. Afhankelijk van de duur van het feest, nl. 2 uur, 3 uur of 4 uur én het pakket dat je kiest, bieden wij een aantrekkelijke prijs per persoon. Deze persoonsprijs is inclusief onbeperkt drinken en exclusief kok (bij de BBQ) en bediening. Maak je geen zorgen over het opruimen of schoonmaken na afloop van jouw feest; dit nemen wij voor onze rekening. Het BBQ/Buffet all-in arrangement is te reserveren vanaf 20 personen.

 

Wil je je feest combineren met een leuke activiteit, dan moet je zeker onze pagina ‘Groepsuitjes’ bezoeken. Hier vind je originele ideeën met voor iedereen wat wils.
Heb je bijzondere wensen wat betreft de samenstelling van de barbecuegerechten, de drankvoorziening of een bepaalde activiteit op het terras of daarbuiten, maak dan een afspraak met ons. We gaan graag met je om tafel om alle mogelijkheden te bespreken.

Interesse in een BBQ/Buffet All-in?

Kom vrijblijvend een kijkje nemen op onze veelzijdige locatie. Wil je een afspraak maken? Vul dan via de button ‘contact’ je gegevens in, laat een berichtje achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook: 0313 -63 25 66