Feesten & partijen

Waar is het feestje?  ..  Hier is het feestje!

Bij gasterij De Kommensaal weten wij wat feesten is. Heb je iets te vieren met familie, vrienden of collega’s? Een groots diner, een intiem etentje, een leuke activiteit of een gezellige BBQ? Bij De Kommensaal is alles mogelijk!

 

De Kommensaal beschikt over twee zalen (De Deel en de Van Gogh zaal) die apart of gecombineerd kunnen worden aangepast aan jóuw feest. Of je nu met een klein gezelschap bent of met een grote groep gasten; onze service en gastvriendelijkheid is voor iedereen hetzelfde.

 

Niets bij ons is standaard; wil je een loungehoek, dan krijg je een loungehoek en wil je dansen, dan zorgen wij voor een dansvloer. Bij mooi weer zetten we de deuren naar onze patio exclusief voor jou open, zodat jouw gasten met een drankje kunnen genieten van de (ondergaande) zon. Wij hebben slechts één doel: van jouw feest een prachtige herinnering maken!

 

Natuurlijk wil je dat jouw gasten niets tekort komen. De Kommensaal feesten 1Van tapas tot uitgebreid diner, van BBQ tot walking dinner; wij informeren je graag over de vele mogelijkheden die wij bieden. Zijn er speciale dieetwensen, zoals vegetarisch of bijvoorbeeld zoutloos, dan houden wij daar rekening mee.
Onze grote zaal beschikt over een gezellige bar die we indien gewenst graag voor je bemannen. Heb je liever dat de drankjes worden geserveerd dan doet ons gastvriendelijke team dit graag.

 

De Kommensaal ligt centraal gelegen in Nederland. Vanaf de A12 ben je binnen 5 minuten bij ons in het prachtige Liemerse landschap. Wij hebben ruime parkeergelegenheid die uiteraard gratis is. Onze locatie is volledig aangepast aan rolstoelgebruikers en beschikt over een invalidentoilet.

 

Je zult er versteld van staan hoe betaalbaar een feest in onze gasterij is!

Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend bezoek aan onze feestlocatie. Hierin nemen wij u mee voor een rondleiding en kunnen we alvast uw wensen en onze mogelijkheden bespreken. Heel graag tot ziens bij Gasterij De Kommensaal "de feestlocatie" in de regio Arnhem, Velp, Rheden, DidamDieren, Duiven, Doesburg, EerbeekWestervoort en Zevenaar.

Meer informatie?

Wil je meer informatie of wil je graag een kijkje bij ons komen nemen? Vul dan bij de button ‘afspraak maken’ je gegevens in, laat een berichtje achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook: 0313 – 63 25 66