Feestavond

Waar is het feestje…? Hier is het feestje!

 

Bij gasterij De Kommensaal weten wij wat feesten is. Of je nou een locatie zoekt waar je helemaal los kunt gaan of een intieme bijeenkomst met je geliefden wilt organiseren; welkom in onze gasterij!

 

De Kommensaal beschikt over twee zalen, De Deel en de Van Gogh zaal, die apart of gecombineerd tot één grote feestlocatie kunnen worden aangepast aan jóuw feest. De Deel beschikt over airconditioning, dus ook op een warme zomeravond is het hier goed toeven.

 

Niets bij ons is standaard; wil je een loungehoek, dan krijg je een loungehoek en wil je dansen, dan zorgen wij voor een dansvloer. Wij hebben slechts één doel: van jouw feest een prachtige herinnering maken!

feestzaal De Deel

Feestzaal ‘De Deel’
Aantal personen: 40 – 150 personen

Feestavond ‘De Kommensaal’

20.30 uur ontvangst met bruisend welkomstdrankje

4 uur onbeperkt drinken Hollands plateau

Nootjes en zoutstengels op alle tafels

3 warme en 2 koude hapjes gedurende de avond

24.00 uur puntzak boerenfriet met mayonaise

00.30 einde feestavond

 

€ 32,50 p.p.

Gasterij de Komensaal  unieke locatie voor zaalverhuur in de regio ArnhemVelp, Duiven, ZevenaarWestervoortDidam, Doesburg en Eerbeek.

Tijd voor een feestje?

Kom vrijblijvend een kijkje nemen op onze veelzijdige locatie. Wil je een afspraak maken? Vul dan via de button ‘contact’ je gegevens in, laat een berichtje achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook: 0313 -63 25 66