Feestlocatie omgeving Arnhem

De Kommensaal links
De Kommensaal rechts

Feestlocatie Arnhem …  Altijd het leukste feestje!

Bij De Kommensaal weten wij wat feesten is. Heb je iets te vieren met familie, vrienden of collega’s in de omgeving van Arnhem? Een groots diner, een intiem etentje, een leuke activiteit of een gezellige BBQ of Buffet? Bij De Kommensaal is alles mogelijk!

 

De Kommensaal beschikt over twee zalen (De Deel en de Van Gogh zaal) die apart of gecombineerd kunnen worden aangepast aan jóuw feest. Of je nu met een klein gezelschap bent of met een grote groep gasten; onze service en gastvriendelijkheid is voor iedereen hetzelfde.
Niets bij ons is standaard; wil je een loungehoek, dan krijg je een loungehoek en wil je dansen, dan zorgen wij voor een dansvloer. Bij mooi weer zetten we de deuren naar onze patio exclusief voor jou open, zodat jouw gasten met een drankje kunnen genieten van de (ondergaande) zon. Wij hebben slechts één doel: van jouw feest een prachtige herinnering maken!

 

Natuurlijk wil je dat jouw gasten niets tekort komen. De Kommensaal feesten 1Van tapas tot uitgebreid diner, van BBQ tot walking dinner; wij informeren je graag over de vele mogelijkheden die wij bieden. Zijn er speciale dieetwensen, ben je vegetarisch of eet je bijvoorbeeld zoutloos, dan houden wij daar  graag rekening mee.
Onze grote zaal beschikt over een gezellige bar die we indien gewenst graag voor je bemannen. Heb je liever dat de drankjes worden geserveerd dan doet ons gastvriendelijke team dit graag.

 

De Kommensaal is de feestlocatie in de omgeving van Arnhem. Vanaf de A12 ben je binnen 5 minuten bij ons in het prachtige recreatieve landschap. Wij hebben ruime parkeergelegenheid die gratis is. Onze feestlocatie is volledig aangepast aan rolstoelgebruikers en beschikt over een invalidentoilet.

 

Je zult er versteld van staan hoe betaalbaar een feest bij ons is! Wil je meer weten over onze feestlocatie in de omgeving van Arnhem maak dan een afspraak met ons voor een uitgebreide rondleiding en een vrijblijvend gesprek.

Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend bezoek aan onze feestlocatie. Hierin nemen wij u mee voor een rondleiding en kunnen we alvast uw wensen en onze mogelijkheden bespreken. Heel graag tot ziens bij Gasterij De Kommensaal "de feestlocatie" in de regio Arnhem, Velp, Rheden, DidamDieren, Duiven, Doesburg, EerbeekWestervoort en Zevenaar.

Sfeerimpressie

DSC00582
DSC00588
kommensaal feesten
DSC00650
De kommensaal feestzaal
De Kommensaal feesten sfeerimpressie 3
De Kommensaal feesten sfeerimpressie 2
De Kommensaal sfeerimpressie 1
De Kommensaal evenementen
De Kommensaal feesten sfeerimpressie 4 van gogh zaal
De Kommensaal sfeer home 4
bbq patio website 6

Wil je ook een feestje geven in de omgeving van Arnhem?

En wil je meer zien en weten over een feest bij De Kommensaal? Maak dan hier een afspraak. Bellen kan natuurlijk ook op nummer 0313 63 25 66.