Groepsuitjes

De Kommensaal maakt van jouw dagje uit
het hoogtepunt van het jaar!

 

Een dagje uit in vertrouwd gezelschap van familie of vrienden is het leukste wat er is. De organisatie van zo’n dag kost echter veel tijd en energie. Bij De Kommensaal nemen wij de rompslomp rondom zo’n uitje met liefde voor onze rekening. Wij bieden originele activiteiten (in samenwerking met en onder begeleiding van Veluwe Actief Oversteegen en Sportex.nl, waarbij het startschot vanuit onze sfeervolle locatie plaatsvindt, evenals de afsluiting met een hapje en een drankje, een zalig diner of een barbecue waarbij je aan niets ontbreekt. Daarbij krijg je exclusief het gebruik van onze gezellige patio zodat er ongestoord kan worden nagenoten van een bijzondere dag.

 

De Kommensaal ligt aan het Lathumse plas; een prachtig stukje natuur op steenworp afstand. Wij werken samen met Sportex, onze buurman die talloze sportieve en spannende activiteiten op het strand en het water organiseert. Met De Kommensaal als uitvalsbasis kan je met jouw gezelschap kiezen uit opwindende, rustgevende of hilarische activiteiten. Zin in een waterspektakel, dan behoren vlotbouwen, kanovaren of zeilen tot de mogelijkheden. Blijf je liever aan wal, dan zijn er mogelijkheden als buks, handboog en kruisboog schieten, powerkiten of beachgolfen. In voor een lolletje? Overweeg dan het dolkomische bubbelvoetbal.

 

Wil je graag de omgeving verkennen, dan hebben wij prachtige routes die je met je gasten aflegt op schitterende e-bikes. Oma kan mee op de familiefiets, een fiets voor 4 personen waarbij onze senioren ruimschoots de gelegenheid krijgen om veilig mee te genieten. Op avontuur kan ook met de populaire, geruisloze elektrische scooters. Je voelt je zo vrij als een vogel en een helm is niet nodig. Bezoek via het pontje Nationaal Park Veluwezoom (Posbank) of bijvoorbeeld het idyllische Doesburg.

 

Na zo’n uitje is het heerlijk bijkomen in De Kommensaal: tijd voor de napret! Eén van de mogelijkheden is zelf aan de slag gaan met de barbecue, je eigen biertje tappen en met je gasten genieten op het gezellig aangeklede privé terras. Aanschuiven aan een rijk aangeklede tafel kan uiteraard ook. Geniet van verse, smakelijke gerechten uit onze uitstekende keuken. Liever een borrel of een proeverij? Geen enkel probleem.

 

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een dagje uit bij De Kommensaal, maak dan een afspraak. Wij luisteren graag naar je wensen en maken een offerte op maat met een verrassend vriendelijke prijs!

Interesse in een leuke activiteit?

Kom vrijblijvend een kijkje nemen op onze veelzijdige locatie. Wil je een afspraak maken? Vul dan via de button ‘contact’ je gegevens in, laat een berichtje achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook: 0313 -63 25 66