Kerstdiner

Geniet deze kerst van onze gastvrijheid

 

Kerstdiner 1e en 2e Kerstdag

Voor het kerstdiner kun je reserveren vanaf 19.00 uur

 

Zijn er speciale dieetwensen of is er sprake van allergieën, laat dat ons dan tijdig weten.

Wij houden hier uiteraard graag rekening mee.

 

Diner van 4 of 5 gangen

 

Per gang keuze uit verschillende gerechten, aan tafel geserveerd.

 

4 gangen 45,00 per persoon

5e gang met tussengerecht + 4,75

5e gang met kaasplateau + 5,50

 

Voor grote familie- of vriendengroepen hebben wij diverse gezellige privé ruimtes.
Tip! Reserveer hiervoor tijdig!

Voorgerechten:

 

Carpaccio

Dungesneden ossenhaas met een zachte truffeldressing, rucola, truffelchips, zongedroogde tomaatjes, geroosterde pijnboompitten en Parmezaanse kaas

 

Wildplankje

Wildpaté met diverse wildhammen, gerookte eendenborst, gebakken bospaddenstoelen, vossenbessencompote en een winterse salade met aceto balsamico.

 

Huisgerookt

Een bonbon van huisgerookte zalm met een vulling van Noorse garnalen en rucola,
saffraandressing, zeekraal, little gem en gepofte tomaatjes.

 

Vega Topper

Gegrilde witlof, gegratineerd met brie op een winterse salade met truffel-honingdressing
en pijnboompitten.

 


Tussengerecht:

 

3 soepjes in kleine glaasjes geserveerd

Wildbouillon
Pommedorisoep met geroosterde pompoenpitten
Gele paprikasoep met tuinkruiden

Hoofdgerechten:

 

Lekker wild

Hertenbiefstuk  en wildzwijnbiefstuk met een zachte portjus, aardappelmousseline,
gestoofde spruitjes met spekjes en stoofpeertjes.

 

Housesteak ‘De Kommensaal’

Rose gebakken tournedos met truffeljus, een aardappeltaartje en groenten van het seizoen.

 

Gebakken zeebaarsfilet

Gebakken zeebaarsfilet met gamba’s, witte wijnrisotto, kreeftensaus, gepofte tomaatjes en spinazie.

 

Vlees noch vis

Portobello, gevuld met diverse groenten en paddenstoelen op risotto met groene pesto, rucola,
Parmezaanse kaas en gepofte tomaatjes.

 


Grand Dessert:

 

Proeverij van onze dessert specialiteiten

 


Diner met 5e gang

De 5e gang word geserveerd tussen het hoofdgerecht en het dessert, met de keuze uit

 

Kaasplateau  + 5,50

Kaasplank met 4 soorten kaas, compote van vijgen, vijgen-noten brood en appelstroop

 

Tussengerecht  + 4,75

Tagliatelle met truffelsaus, rucola en Parmezaanse kaas

Reserveer tijdig!

Omdat wij je niet willen teleurstellen, raden we je aan tijdig een tafel te reserveren voor de Kerstdagen. Bel ons 0313 63 25 66 of reserveer online via de button ‘reserveren’.

RESERVEREN