Kerst 2021

Kerstavond

vanaf 17.30 uur

kerst brunch 3

Kerstmatinee

15.00 – 17.30 uur

kerst brunch 5

Kerstdiner

vanaf 19.00 uur

De Kommensaal Kerst 2018

Afhaal proeverij

Alle Kerstdagen

valentijnsdiner 1

It’s the most wonderful time of the year!

 

 

Zodra het weer omslaat, de haard steeds vroeger wordt aangestoken en de herfstbladeren ons terras gaan bedekken, komt steevast het geroezemoes op gang: Kerst! Onze koks storten zich enthousiast op de voorbereidingen van hét diner van het jaar;  het Kerstdiner. Er worden paddenstoelen geplukt, kazen betast, menu’s getest, wijnen geproefd, kortom alles om gerechten samen te stellen die een prachtige Kerstherinnering waardig zijn.

 

Natuurlijk hebben wij ook oog voor prachtig gedekte tafels, sfeervolle kerstversiering en afgestemde muziek. Meer nog dan onze gasten van ons gewend zijn wordt het onthaal tijdens de Kerstdagen puur warm en wij hebben er zin in!

 

Wij zijn ook geopend op Kerstavond! In een ambiance vol kerstsfeer kan je met jouw gast(en) kiezen uit een diner bestaande uit 4 of van 5 gangen met een keuze uit verschillende gerechten per gang. Laat je gerust adviseren, ook over de bijzondere wijnen uit onze eigen schatkamer: de wijnkelder van De Kommensaal.

 

Het Kerstmatinee op beide Kerstdagen heeft 4 gangen met keuze uit verschillende gerechten per gang. Bij het voorgerecht kun je kiezen uit 4 gerechten, het tussengerecht zijn 3 soepjes van de chef, bij het hoofdgerecht kun je kiezen uit vlees, vis. vegetarisch of wild. Het matinee eindig je met een Grand Dessert!

 

Op de eerste en de tweede Kerstdag is het Kerstdiner identiek aan die van Kerstavond. Dezelfde smakelijke, dampende gerechten, robuuste wijnen en zalige geuren. Ben je met een groot gezelschap, dan hebben wij verschillende gezellige en sfeervolle ruimtes beschikbaar.

 

 

Een exclusief Kerstmatinee of een luxe, feestelijk Kerstdiner in goed gezelschap, een sfeervolle omgeving, gastvrije bediening en een mooie herinnering, dat is wat je van De Kommensaal kunt verwachten deze Kerstdagen.

Reserveer tijdig!

 

Omdat wij je niet willen teleurstellen, raden we je aan tijdig een tafel te reserveren voor de Kerstdagen. Bel ons 0313 63 25 66 of reserveer online via de button ‘reserveren’.