Paasdiner

Geniet de komende Paasdagen van onze gastvrijheid

 

Paasdiner 1e en 2e Paasdag

 

Het paasdiner wordt geserveerd vanaf 17.30 uur.

 

Zijn er speciale dieetwensen of is er sprake van allergieën, laat dat ons dan tijdig weten.

Wij houden hier uiteraard graag rekening mee.

 

Diner van 4- of 5 gangen

 

Per gang keuze uit verschillende gerechten, aan tafel geserveerd.

 

4 gangen 38,50 per persoon

5e gang met spoom + 3,50

5e gang met kaasplateau + 5,50

 

Voor grote familie- of vriendengroepen hebben wij diverse gezellige ruimtes.

 Voorgerechten:

 

Carpaccio ‘De lekkerste’

Dun gesneden ossenhaas met een zachte truffeldressing, Parmezaanse kaas, rucola en truffelchips.

 

Pittige gamba’s

Gamba aglio olio peperonino met gegrilde courgette, komkommer, chili, koolzaad en koolrabi.

 

Speklolly

Lolly van zacht gegaard buikspek met huisgemaakte pastrami, rucola, chutney van blauwe druif en een stroopje van aceto balsamico.

 

Vegatopper

Luxe geitenkaas salade in een bakje van komkommerlint met honing en pijnboompitten.


 

Tussengerecht:

 

3 soepjes in kleine glaasjes geserveerd

Heldere tomatenbouillon
Rode bieten roomsoep
Romige bloemkool kerriesoep


Hoofdgerechten:

 

Boeuff stroganoff

Rosé gebakken biefstukreepjes met stroganoffsaus, seizoensgroenten, gepofte tomaatjes en kerrie rijst.

 

Vlees, vlees en nog eens vlees

Kogelbiefstuk, varkenshaas en kippendij in peperjus, met boerenfriet een frisse salade en knoflooksaus.

 

Varkenhaas

Rose gebakken varkenshaas op zacht gegaard buikspek met pastinaakcrème en een aardappeltaartje.

 

Winter kabeljauw

Gebakken skrei met langoustine, gesmoorde chorizo met kreeftensaus, witte wijn risotto, spinazie en gepofte tomaat.

 

Vlees nog vis

Mandje van filodeeg, gevuld met spinazie, paprika, brie en frietjes van koolraap.


 

 

Grand Dessert:

 

Proeverij van onze dessert specialiteiten

 


 

Diner met 5e gang

 

De 5e gang word geserveerd tussen het hoofdgerecht en het dessert, met de keuze uit:

 

Kaasplateau  + 5,50

Kaasplank met 4 soorten kaas, compote van vijgen, vijgen-noten brood en appelstroop

 

Spoom  + 3,50

Prosecco met citroen-ijs


U kunt naast het Paasmenu ook kiezen voor gerechten van onze seizoenskaart

Reserveren

Omdat wij je niet willen teleurstellen, raden we je aan een tafel te reserveren

RESERVEREN