Pasen 2020

Smakelijke paasdagen bij De Kommensaal!

Bij De Kommensaal houden wij tradities in ere. Feestdagen als Kerstmis of bijvoorbeeld Vader- of Moederdag krijgen bij ons altijd extra aandacht. Zo ook met Pasen. Wij koesteren de tijd die wij dan doorbrengen met familie of vrienden. In het hart van De Kommensaal, en dat is bij ons in de keuken, hebben onze koks de recepten al uitgezocht voor de Paasbrunch en het Paasdiner. Fijnproevers hebben de gerechten goedgekeurd en dat belooft wat! Op zowel eerste paasdag als tweede paasdag (zondag 12 april en maandag 13 april) kunt u zelf komen genieten van deze feestelijke gerechten.

 

De brunch begint met een keuze uit twee verse soepen. Hierna volgt een brunchbuffet bestaande uit koude en warme gerechten. De buffetten zijn bijzonder uitgebreid en gevarieerd. Van zoet tot hartig, vlees en vis, alles is bereid met verse ingrediënten en ook de streekgerechten ontbreken hier niet. Uiteraard zijn wij onze kleine gasten niet vergeten, alhoewel wij uit ervaring weten dat het grand dessert buffet bij hen favoriet is.  Van Apfelstrudel met vanillesaus tot wafels met warme kersen, ook hier geldt ‘de keuze is reuze’.

 

Voor het paasdiner kunt u kiezen uit onze dinerkaart. Voor de culinaire genieters hebben wij bijzondere smaakverrassingen op het menu staan die je eigenlijk niet mag missen. Stoere gerechten met een twist; unieke recepten die door onze eigen koks zijn bedacht en bereid. Maar ook onze gewilde ‘Steak De Kommensaal’ staat op het menu en een diner zonder onze gekruide boerenfrieten is helemaal ondenkbaar.

 

De Kommensaal staat bekend om zijn uitstekende keuken, maar ook om de gastvrijheid, de gezelligheid en de behulpzaamheid van ons team. Wij heten u graag van harte welkom op één van de paasdagen in ons prachtige restaurant!

Reserveren

Omdat wij je niet willen teleurstellen, raden we je aan tijdig een tafel te reserveren!

RESERVEREN