Restaurant

Ons restaurant is gesloten.
De drive in is dagelijks geopend van 16.00 tot 18.30 uur.
Afhaal en bezorging mogelijk van woensdag t/m zondag.

Dinerkaart

woensdag t/m zondag

hoofdgerecht lekker wild

Onbeperkt Tapas

woensdag en donderdag

tapas 3

Proeverij 2=1

zondag

hoofdgerecht proeverij

Dagschotels

woensdag t/m zondag

weekmenu spareribs

Lunchkaart

zondag

italiaanse tomatensoep weekmenu

Lekker eten voor een vriendenprijs!

 

Onze gerechten kenmerken zich door het gebruik van seizoen- en streekproducten.
Alles wordt dagelijks vers bereid! Elk seizoen stellen wij een nieuwe kaart samen, zodat er optimaal gebruik kan worden gemaakt van de oogsttijd van verse ingrediënten.

 

Wie bieden je de keuze uit een uitgebreide dinerkaart,  verschillende menu’s en dagschotels. Laat je verrassen door ons maandmenu, de ruime keuze aan gerechten van onze kaart of geniet van onze 4 gangen proeverij, waarbij je allerlei kleine gerechtjes van onze kaart geserveerd krijgt. Uiteraard kun je ook 1 of 2 gangen eten van onze menukaart. Alle hoofdgerechten hebben een vaste prijs, hetzelfde geldt voor de voorgerechten en de desserts. Op woensdag- en donderdagavond kun je kiezen voor onbeperkt Tapas eten, met keuze uit meer dan 60 luxe tapas gerechtjes.

 

Dat de Kommensaal “de huiskamer van de Liemers” wordt genoemd, is niet voor niets. Wij staan bekend om gezelligheid en gemoedelijkheid voor het hele gezin.

De Kommensaal links
De Kommensaal rechts

Van boer op bord

 

Volgens traditie wordt restaurant De Kommensaal al generaties lang gebruikt voor doeleinden waarbij respect voor de natuur een belangrijk rol speelt. Bij het leggen van de eerste steen van de boerderij tot op de dag van vandaag bij ons restaurant, is deze traditie bewaard gebleven.

 

Wij bieden je ruime keuze voor een aantrekkelijke prijs: laat je verrassen door onze dagschotels van de chef, kies een 3 gangen menu van onze kaart of kies voor onze 4 gangen proeverij.
Elk seizoen stellen wij een nieuwe kaart samen, zodat er optimaal gebruik kan worden gemaakt van de oogsttijd van verse ingrediënten.

 

Dat restaurant de Kommensaal “de huiskamer van de Liemers” wordt genoemd, is niet voor niets. Wij staan bekend om gezelligheid en gemoedelijkheid. En zodra het weer het toelaat geldt dit ook voor ons terras. Comfortabel buiten loungen en genieten  van de zon, een goed glas wijn en tapas terwijl je je fiets bij ons oplaadt; dat is nou typisch de Kommensaal!

 

Onze wijnen

De kelder van De Kommensaal is een ware schatkamer, want hier bewaren wij onze bijzondere wijnen. Ons assortiment bestaat maar liefst voor 95% uit biologische wijnen uit vele windstreken. Ook onze huiswijn is biologisch. Onze sommelier vertelt je graag over spannende combinaties van wijn met gerecht, dus vraag ons er gerust naar.

Sfeerimpressie

restaurant 800x600
restaurant 3 800x600
restaurant 7 800x600
restaurant 8 800x600
De Kommensaal inrichting
De Kommensaal restaurant podium sfeerimpressie 1
De Kommensaal zakelijk sfeer 4
De Kommensaal zakelijk sfeer 3
wijnkelder 5 800x600
De Kommensaal feesten sfeerimpressie 4 van gogh zaal
De Kommensaal restaurant sfeerimpressie 2
De Kommensaal restaurant sfeerimpressie 1

Reserveren?

Wil je verzekerd zijn van een plaats in onze gasterij, dan raden we je aan van tevoren een tafel te reserveren. Dit kan met ons reserveringsformulier via de knop ‘reserveren’ hiernaast of telefonisch via nummer 0313 63 25 66.