Uw Restaurant in Regio Arnhem

Van het land zo op uw bord

Op zoek naar een Restaurant Arnhem? Al generaties lang wordt restaurant De Kommensaal gebruikt met respect voor de natuur. Dit ziet u meteen terug wanneer u het restaurant, dat vroeger een boerderij was, binnenloopt. Ons restaurant wordt ook wel ‘de huiskamer van de Liemers’ genoemd. Niets voor niets een uniek restaurant vlakbij Arnhem.

 

Maar wat nog belangrijker is: u proeft het.

 

Traditiegetrouw halen wij al onze ingrediënten uit de streek. Zo zijn deze niet alleen vers, maar ook puur. Dit maakt ons een uniek restaurant in regio Arnhem om te bezoeken.

 

Benieuwd naar wat de smaak u brengt? Laat u verrassen door ons maandmenu. Hier komen diverse seizoengerechten aan bod. Voor elk seizoen hebben wij een nieuwe kaart. Zo maken wij optimaal gebruik van de streekproducten die elk jaargetij wisselen en is het eten op uw bord écht vers.

 

Voor de fijnproevers onder ons hebben we een proeverij. Hier komen alle gerechten van ons menu aan bod.

 

Wanneer het mooi weer is wordt het terras geopend. U kunt comfortabel genieten in het zonnetje van de mooie groene omgeving van Lathum. Met een goed glas wijn en lekkere tapas kunt u even bijkomen van uw fietstocht of gewoon relaxen omdat u dat verdiend heeft en aan de drukte van Arnhem ontsnappen.

 

Hoe kom ik bij restaurant de Kommensaal?

 

Vanuit Arnhem is het zo’n 15 minuten rijden. U gaat naar knooppunt Velperbroek en slaat af richting de Duitse grens. U neemt de eerste  afslag over de brug  en gaat daarna rechtsaf bij de Rivierweg/de N338. Rij 3 kilometer door en neem op de rotonde de 3e afslag naar de Koestraat. Over 100 meter bent u bij de Kommensaal.
Het exacte adres is: Koestraat 1, 6988 AA Lathum.

De Kommensaal voorkant
bbq patio website 4
De Kommensaal links
De Kommensaal rechts
De Kommensaal links
De Kommensaal rechts

Reserveren?

Wil je verzekerd zijn van een plaats in onze gasterij, dan raden we je aan van tevoren een tafel te reserveren. Dit kan met ons reserveringsformulier via de knop ‘reserveren’ hiernaast of telefonisch via nummer 0313 63 25 66.

Onze wijnen

De kelder van De Kommensaal is een ware schatkamer, want hier bewaren wij onze bijzondere wijnen. Ons assortiment bestaat maar liefst voor 95% uit biologische wijnen uit vele windstreken. Ook onze huiswijn is biologisch. Onze sommelier vertelt je graag over spannende combinaties van wijn met gerecht, dus vraag ons er gerust naar.

Sfeerimpressie

restaurant 800x600
restaurant 3 800x600
restaurant 7 800x600
restaurant 8 800x600
De Kommensaal inrichting
De Kommensaal restaurant podium sfeerimpressie 1
De Kommensaal zakelijk sfeer 4
De Kommensaal zakelijk sfeer 3
wijnkelder 5 800x600
De Kommensaal feesten sfeerimpressie 4 van gogh zaal
De Kommensaal restaurant sfeerimpressie 2
De Kommensaal restaurant sfeerimpressie 1

Restaurant de Kommensaal is ook nabij:

Reserveren?

Wil je verzekerd zijn van een plaats in onze gasterij, dan raden we je aan van tevoren een tafel te reserveren. Dit kan met ons reserveringsformulier via de knop ‘reserveren’ hiernaast of telefonisch via nummer 0313 63 25 66.