Dinerkaart

Elk seizoen verdient een nieuwe kaart!

 

We maken dankbaar gebruik van producten die dagelijks vers van het land bij ons in de keuken worden bereid.
Onze kaart past zich dan ook aan de seizoenen aan.

 

Zijn er speciale dieetwensen of is er sprake van allergieën, laat dat ons dan tijdig weten.
Wij houden hier uiteraard graag rekening mee.

 

 

Michel, Linda & Team De Kommensaal

Dinerkaart

 

Je kan van woensdag t/m zondag van 16.00 tot 20.00 uur genieten van onze smaakvolle gerechten op de dinerkaart. Een uitgebreide kaart en voor ieder wat wils…

 

 

RESERVEER DIRECT!
Tel. 0313-632566 of
online

 Voorgerechten

 

Vers afgebakken broodje met chilidip, knoflooksaus
en Dorito’s voor 2 personen  4,75

 

 

Chef soepjes   7,50

 3 soepjes van de chef:
Bospaddenstoelensoep
Romige tomatensoep
Doesburgse mosterdsoep

 

Kip krokantje   9,75

Krokante kip, gepaneerd in Dorito’s met chilisaus en een frisse salade met komkommer en tomaat.

 

Carpaccio ‘De lekkerste’   12,75

Dungesneden ossenhaas met een zachte truffeldressing, rucola, truffelchips, zongedroogde tomaatjes, geroosterde pijnboompitten en Parmezaanse kaas.

 

Kleintje Carpaccio  9,75

Voor de iets minder grote eter, een kleintje van onze befaamde Carpaccio.

 

Rib-eye   12,75

Huisgerookte rib-eye met gefermenteerde knoflookmayonaise, Parmenzaanse kaas, gemengde frisse salade, ei en zongedroogde tomaat.

 

Eendenborst   11,25

Huisgerookte eendenborst met appelmayonaise en witte chocoladedressing, vijgen en een gemengde salade.

 

Huisgerookt  11,50

Huisgerookte zalm met een tartaar van gemarineerde gamba’s, kappertjes, rode ui met zongedroogde tomaatjes en zeekraal.

 

Vega topper   9,75

Herfstsalade met bospaddenstoelen, kruidenfeta, zongedroogde tomaatjes en een dressing van aceto balsamico.

Hoofdgerechten

 

Vlees, vlees en nog eens vlees   21,75

Huisgemarineerde sparerib, gegrilde varkenshaas en kippendij met verse boerenfriet, frisse salade en 2 sausjes; champignonsaus en mayonaise.

 

Wildstoof   24,50

Een stoofpotje van wild met rode kool met appeltjes, een aardappeltaartje en een stoofpeertje.

 

Boerenschnitzel  19,75

Gebakken schnitzel met spekjes, (h)eerlijke boeren groenten, een frisse salade en vers gekruide frietjes met mayonaise.

 

Chef’s vis 23,75

Gebakken tongfilet met gamba’s, kreeftensaus, witte wijnrisotto, bladspinazie en zeekraal.

 

 

Simpelweg verrassend  20,75

Gebakken varkenshaas met champignonsaus of pepersaus, gewokte groenten en roseval aardappelen uit de oven met mayonaise.

 

Vlees noch vis  20,50

Risotto met truffel en bospaddenstoelen, trostomaatjes, Parmezaan en rucola.

 

Surf & Turf   24,50

Rose gebakken diamanthaas met pepersaus, gamba’s a olio e peperoncino, roseval aardappeltjes uit de oven en groente van het seizoen.

 

Extra bij te bestellen:

Roseval aardappelen uit de oven   3,50
Mandje boerenfriet met mayonaise   3,50
Frisse najaars salade   3,50
Mix van gewokte groenten van het seizoen   3,50

Desserts

 

Ouderwets lekker   5,75

Vanille-ijs met warme kersen en slagroom.

 

Hangop met rood fruit  5,75

Hangop met een bodem van bastogne en een topping van rood fruit met zwarte bessenijs en slagroom.

 

Franse twist  5,75

Romige custard met een fijn laagje gekarameliseerde rietsuiker, stroopwafelijs en slagroom.

 

 

Dame Blanche   5,75

Vanille-ijs met chocoladesaus en slagroom.

 

Tim’s cheesecake  5,75

Huisgemaakte cheesecake van Tim met een bodem van bastogne, zwarte bessenijs en slagroom.

 

Brownie  4,75

Huisgemaakte brownie met witte chocoladesaus en slagroom.

Wil je gezellig komen eten?

Je bent altijd welkom! Wil je zeker zijn van een tafeltje, reserveer dan tijdig.
Tel. 0313 – 63 25 66 of via de button ‘Reserveren’.

Tot snel.