Restaurant omgeving Doesburg

Top Restaurant met streekgerechten

Restaurant Doesburg – De Kommensaal ligt in de directe omgeving van Doesburg. Vanuit een prachtige omgeving kunt u hier genieten van de heerlijke gerechten die vanuit de streek vers worden bereid. Ons restaurant wordt ook wel ‘de huiskamer van de Liemers’ genoemd. Niets voor niets een echte aanrader voor de culinaire liefhebber.

 

Maar wat nog belangrijker is: u proeft het.

 

Traditiegetrouw halen wij al onze ingrediënten uit de streek. Puur en vers eten proeft u en maakt de gerechten divers en uniek. Restaurant de Kommensaal is gevestigd op een bijzondere locatie namelijk in een bourgondische boerderij. Hierdoor houden we de sfeer altijd intiem en gezellig.

 

Dit typeert restaurant de Kommensaal dan ook. Een restaurant in de regio Doesburg met enkel streekgerechten. Omdat al onze ingrediënten uit de streek komen, bieden we u elk seizoen een compleet nieuwe kaart. Hierbij hebben we altijd een wisselend maandmenu waarbij we rekening houden met de tijden van alle ingrediënten. Onze gerechten op uw bord zijn dan ook écht vers.

 

Laat u dus elke keer opnieuw verrassen. Elke seizoenskaart kunt u ook in één keer van genieten. Voor de bourgondische genieters hebben we namelijk een proeverij waar alle gerechten van onze kaart aan bod komen

 

Sinds kort hebben wij ook een vernieuwd terras. Zo kunt u nu ook dineren in het zonnetje. Ideaal! Het restaurant is vlak naast een recreatiegebied. Zo geniet u niet alleen van het eten, maar ook van het uitzicht. Even uitrusten van de fietstocht, of uzelf verwennen met een glas wijn en lekkere tapas.

 

Hoe kom ik bij restaurant de Kommensaal?

 

Vanuit Doesburg is het zo’n 5 minuten rijden.

Het exacte adres is: Koestraat 1, 6988 AA Lathum.

 

Bedankt, een culinaire groet en graag tot snel!

Michel, Linda & Team De Kommensaal

De Kommensaal restaurant wijnbord 3 sfeerimpressie
De Kommensaal voorkant
De Kommensaal restaurant podium sfeerimpressie 1
De Kommensaal links
De Kommensaal rechts
De Kommensaal links
De Kommensaal rechts

Reserveren?

Wil je verzekerd zijn van een plaats in onze gasterij, dan raden we je aan van tevoren een tafel te reserveren. Dit kan met ons reserveringsformulier via de knop ‘reserveren’ hiernaast of telefonisch via nummer 0313 63 25 66.

Onze wijnen

De kelder van De Kommensaal is een ware schatkamer, want hier bewaren wij onze bijzondere wijnen. Ons assortiment bestaat maar liefst voor 95% uit biologische wijnen uit vele windstreken. Ook onze huiswijn is biologisch. Onze sommelier vertelt je graag over spannende combinaties van wijn met gerecht, dus vraag ons er gerust naar.

Sfeerimpressie

restaurant 800x600
restaurant 3 800x600
restaurant 7 800x600
restaurant 8 800x600
De Kommensaal inrichting
De Kommensaal restaurant podium sfeerimpressie 1
De Kommensaal zakelijk sfeer 4
De Kommensaal zakelijk sfeer 3
wijnkelder 5 800x600
De Kommensaal feesten sfeerimpressie 4 van gogh zaal
De Kommensaal restaurant sfeerimpressie 2
De Kommensaal restaurant sfeerimpressie 1

Restaurant de Kommensaal is ook nabij:

Reserveren?

Wil je verzekerd zijn van een plaats in onze gasterij, dan raden we je aan van tevoren een tafel te reserveren. Dit kan met ons reserveringsformulier via de knop ‘reserveren’ hiernaast of telefonisch via nummer 0313 63 25 66.