Uw Restaurant in Regio Duiven

Van het land zo op uw bord

Op zoek naar een Restaurant Duiven. De Kommensaal heeft al jarenlang veel respect voor de natuur. Met name in de omgeving, hier vandaan haalt de Kommensaal namelijk al haar ingrediënten. Zo blijft alles heerlijk vers. Wij werken met zo kort mogelijke lijntjes en zijn in direct contact met de regionale streek. Waarom? Zo is uw eten zo vers en puur mogelijk.

 

Niet voor niets een bijzonder restaurant naast Duiven.

 

Puur en vers eten proeft u. Hier bovenop is het ook nog eens goed voor de natuur. Zo dragen wij ook ons steentje bij. De smaak van de streekgerechten proeft u niet alleen, u ziet het ook. Restaurant de Kommensaal is gevestigd in een gerenoveerde boerderij. Zo houden we de sfeer intiem en gezellig. Onze gasten noemen ons dan ook ‘de huiskamer van de Liemers’. Hier zijn we trots op.

 

Benieuwd naar wat ons restaurant bij Duiven voor u kan betekenen? Laat u eens verrassen! We hebben elke maand een nieuw maandmenu. Zo spelen we in op de seizoensgerechten. Hier bovenop hebben we elk kwartaal een nieuwe kaart voor u.

 

Bent u een echte bourgondische genieter? Dan raden we aan om de proeverij eens te proeven. Hiermee komt elk gerecht van de kaart langs in vier gangen.

 

U kunt bij De Kommensaal ook genieten op het terras. Zo kunt u uitrusten van uw lange fietstocht rondom Lathum, even ontsnappen aan de drukte met een wijntje of gewoon gezellig genieten met lekkere tapas in de zon.

 

Hoe kom ik vanuit Duiven bij restaurant de Kommensaal?

 

Vanuit Duiven is het zo’n 10 minuten rijden.

 

Het exacte adres is: Koestraat 1, 6988 AA Lathum.

 

Wilt u reserveren? Scroll dan naar beneden en druk op de ‘Reserveren’ knop. Tot snel!

De Kommensaal voorkant
De Kommensaal links
De Kommensaal rechts
De Kommensaal links
De Kommensaal rechts

Reserveren?

Wil je verzekerd zijn van een plaats in onze gasterij, dan raden we je aan van tevoren een tafel te reserveren. Dit kan met ons reserveringsformulier via de knop ‘reserveren’ hiernaast of telefonisch via nummer 0313 63 25 66.

Onze wijnen

De kelder van De Kommensaal is een ware schatkamer, want hier bewaren wij onze bijzondere wijnen. Ons assortiment bestaat maar liefst voor 95% uit biologische wijnen uit vele windstreken. Ook onze huiswijn is biologisch. Onze sommelier vertelt je graag over spannende combinaties van wijn met gerecht, dus vraag ons er gerust naar.

Sfeerimpressie

restaurant 800x600
restaurant 3 800x600
restaurant 7 800x600
restaurant 8 800x600
De Kommensaal inrichting
De Kommensaal restaurant podium sfeerimpressie 1
De Kommensaal zakelijk sfeer 4
De Kommensaal zakelijk sfeer 3
wijnkelder 5 800x600
De Kommensaal feesten sfeerimpressie 4 van gogh zaal
De Kommensaal restaurant sfeerimpressie 2
De Kommensaal restaurant sfeerimpressie 1

Restaurant de Kommensaal is ook nabij:

Reserveren?

Wil je verzekerd zijn van een plaats in onze gasterij, dan raden we je aan van tevoren een tafel te reserveren. Dit kan met ons reserveringsformulier via de knop ‘reserveren’ hiernaast of telefonisch via nummer 0313 63 25 66.