Dinerkaart

Elk seizoen verdient een nieuwe kaart

 

We maken dankbaar gebruik van producten die dagelijks vers van het land bij ons in de keuken worden bereid. Onze kaart past zich dan ook aan de seizoenen aan.

 

Stel zelf je 3 gangen menu samen voor 29,50

Liever 1 of 2 gangen? Wij hanteren vaste prijzen voor elke gang:

Voorgerecht  9,75

Hoofdgerecht  19,75

Nagerecht  5,75

 

Zijn er speciale dieetwensen of is er sprake van allergieën, laat dat ons dan tijdig weten. Wij houden hier uiteraard graag rekening mee.

 

3 gangen menu 29,50

 

Bij het 3 gangen menu van de kaart stel je zelf je menu samen. Je hebt de keuze uit een voor-, hoofd- en nagerecht van de gehele menukaart. Het dessert is gratis bij het 3 gangen keuze menu. Liever 1 of 2 gangen? Wij hanteren vaste prijzen voor elke gang.

Op enkele gerechten zit een toeslag.

 

Eet smakelijk!

 Voorgerechten

 

Carpaccio ‘De lekkerste’ +3,-

Dungesneden ossenhaas met een zachte truffeldressing, rucola, truffelchips, zongedroogde tomaatjes, geroosterde pijnboompitten en Parmezaanse kaas.

 

Vitello Tonato

Dungesneden kalfsmuis met huisgemaakt tonijnmayonaise, rucola, kappertjes en gepofte tomaatjes.

 

Kan niet kiezen  + 3,-

Half Carpaccio en half Vitello Tonato, de twee topper gecombineerd. Voor degene die niet kan kiezen.

 

Pittig lekker

Gamba’s aglio olio peperoncino met gegrilde courgette, komkommer, chili, koolzaad en koolrabi.

 

Huisgerookt

Huisgerookte zalm en -forel, garnalen en een salade van rode biet met een crème fraîche-dille dressing.

 

Speklolly

Een lolly van zacht gegaard buikspek met huisgemaakt pastrami, rucola, chutney van blauwe druif en een stroopje van aceto balsamico.

 

Kippeling

Mals gefrituurde kip in een krokant jasje, met chilisaus en een zoetzure komkommersalade.

 

Vega topper

Een luxe geitenkaas salade in een bakje van komkommerlint met honing en pijnboompitten.

 

Van alles wat   +4,- p.p.

Kun je niet kiezen? Dan is er voor jou ‘van alles wat’, een proeverij van onze smaakvolle voorgerechten
(alleen per 2 personen te bestellen).

 

Chef’s soepjes

Een plateau met 3 kleine soepjes :
Romige tomatensoep
Rode bietensoep
Bloemkool-kerriesoep

Hoofdgerechten

 

Steak ‘Kommensaal’ +5,-

Rosé gebakken tournedos met vleesjus of truffeljus, seizoensgroenten en een aardappeltaartje.

 

Boeuff Stroganoff

Rose gebakken biefstukreepjes in een stroganoffsaus met gekruide rijst, gepofte tomaat en groenten van het seizoen.

 

Smaakvol setje

Gebakken varkenshaas op zacht gegaard buikspek met pastinaakcrème en een aardappeltaartje.

 

Vlees, vlees en nog een vlees

Mixed grill van housesteak, varkenshaas en kippendij met drie sausjes: peperjus, mayonaise en knoflooksaus. Geserveerd met frisse salade en verse boerenfriet.

 

Seizoensgebonden  +3,-

Rose gebakken lamsrack met een jus van rozemarijn, geroosterde groenten en verse krieltjes.

 

Visduo

Op de huid gebakken kabeljauwfilet met langoustine en kreeftensaus. Geserveerd met witte wijn risotto, bladspinazie en gepofte tomaat.

 

Vis van de dag

Door de chef gekozen vis, geserveerd met een bijpassende saus, witte wijn risotto en groenten van het seizoen.

 

Vlees noch vis

Mandje van filodeeg, gevuld met spinazie, paprika, brie en frietjes van koolraap.

Desserts

 

Uit de oude doos

Vanille-ijs met warme kersen en slagroom.

 

Vet lekker

Cheesecake met gezouten karamelsaus.

 

Lava cake

Lava cake met witte chocoladesaus, slagroom en vanille-ijs.

 

Oma’s keuze

Hangop van vanille met rood fruit, passievrucht en bastogne.

 

Italiaans tintje

Tiramisu van citroen en limoncello.

 

Grand dessert + 3,-

Kun je niet kiezen? Dan hebben wij voor jou een proeverij van onze dessert specialiteiten.
Per persoon te bestellen.

 

Kaas, kaas en nog eens kaas + 3,-

Kaasplank met vier soorten kaas, een compote van vijgen, vijgen notenbrood en appelstroop.

Reserveren

Omdat wij je niet willen teleurstellen, raden we je aan een tafel te reserveren

RESERVEREN