Dinerkaart

Elk seizoen verdient een nieuwe kaart

 

We maken dankbaar gebruik van streekproducten die dagelijks vers van het land bij ons in de keuken worden bereid. Onze kaart past zich dan ook aan de seizoenen aan.

 

Stel zelf je 3 gangen menu samen voor 27,50.

Liever 1 of 2 gangen? Wij hanteren standaard prijzen voor elke gang:

 

Voorgerecht  8,75

Hoofdgerecht  18,50

Nagerecht  5,75

 

Zijn er speciale dieetwensen of is er sprake van allergieën, laat dat ons dan tijdig weten. Wij houden hier uiteraard graag rekening mee.

 

3 gangen menu 27,50

 

Bij het 3 gangen menu van de kaart stel je zelf je menu samen. Je hebt de keuze uit een voor-, hoofd- en nagerecht van de gehele menukaart.

Op enkele gerechten zit een toeslag.

 

Eet smakelijk!

 Voorgerechten

 

Carpaccio ‘De lekkerste’ +3,-

Carpaccio; dungesneden ossenhaas met een zachte truffeldressing, rucola, truffelchips, zongedroogde tomaatjes, geroosterde pijnboompitten en Parmezaanse kaas.

 

Vitello Tonato

Dungesneden kalfsmuis met huisgemaakte tonijnmayonaise, rucola, kappertjes en gepofte tomaatjes.

 

Kan niet kiezen

Half Carpaccio en half Vitello Tonato, de twee toppers gecombineerd. Voor degene die niet kan kiezen.

 

Roken mag

Frisse salade met huisgerookte zalm, asperges, rode ui, olijven en een dressing van mosterd en dille.

 

Hete vis

Gamba’s in tempura met een frisse zomerse salade en chili saus

 

Lathum’s ei / Vega topper!

Vers van de boer; een gefrituurd ei in brique deeg met frisse slasoorten en asperge.

 

Soep van de dag

Dagverse soep van de chef. We vertellen je graag welke soep we vandaag serveren.

Hoofdgerechten

 

Steak ‘Kommensaal’ +4,-

Rosé gebakken tournedos in eigen jus met een frisse salade, gekruide boerenfriet en huisgemaakte mayonaise.

 

Simpelweg verrassend

Gebakken varkenshaas met champignonsaus, seizoensgroenten en roseval aardappelen uit de oven.

 

Vlees, vlees en nog een vlees

Mixed grill van housesteak, varkenshaas en gemarineerde kippendij met drie sausjes: peperjus, mayonaise en knoflooksaus. Geserveerd met frisse salade en gekruide boerenfriet.

 

Kleurrijk geheel

Op de huid gebakken zalm met dille saus, groente van het seizoen en roseval aardappelen uit de oven.

 

Vis van de dag

Vers gevangen vis, geserveerd met bijpassende saus, groene groenten en gepofte tomaatjes. Geserveerd met witte wijn risotto.

 

Vlees noch vis

Gevulde paprika met spinazie, bospeen, gepofte tomaat, Parmezaanse kaas en witte wijn risotto.

 

Desserts

 

Koning te rijk

Vanille-ijs met aardbeien-toffeesaus, verse aardbeien en slagroom.

 

Puur genot

Verse frambozen met yoghurt-ijs, gekarameliseerde asperge en munt.

 

Chocolade trio

Arretjes cake, choco-baileys mousse en chocolade-ijs met slagroom.

 

Dame Blanche

Vanille-ijs overgoten met chocoladesaus en slagroom.

 

Churros

Spaanse churros met poedersuiker en vanille-ijs.

 

Grand dessert + 3,-

Kun je niet kiezen? Dan hebben wij voor jou een proeverij van onze dessert specialiteiten. Per persoon te bestellen.

 

Kaas, kaas en nog eens kaas + 3,-

 Kaasplank met 4 soorten kaas; uit binnen- en buitenland geselecteerd met compote van vijgen, vijgen-noten brood en appelstroop .

Reserveren

Omdat wij je niet willen teleurstellen, raden we je aan een tafel te reserveren

RESERVEREN