Dinerkaart

Elk seizoen verdient een nieuwe kaart

 

We maken dankbaar gebruik van producten die dagelijks vers van het land bij ons in de keuken worden bereid. Onze kaart past zich dan ook aan de seizoenen aan.

 

Stel zelf je 3 gangen menu samen voor 29,50

Liever 1 of 2 gangen? Wij hanteren vaste prijzen voor elke gang:

Voorgerecht  9,75

Hoofdgerecht  19,75

Nagerecht  5,75

 

Zijn er speciale dieetwensen of is er sprake van allergieën, laat dat ons dan tijdig weten. Wij houden hier uiteraard graag rekening mee.

 

3 gangen menu 29,50

 

Bij het 3 gangen menu van de kaart stel je zelf je menu samen. Je hebt de keuze uit een voor-, hoofd- en nagerecht van de gehele menukaart. Het dessert is gratis bij het 3 gangen keuze menu. Liever 1 of 2 gangen? Wij hanteren vaste prijzen voor elke gang.

Op enkele gerechten zit een toeslag.

 

Eet smakelijk!

 Voorgerechten

 

Carpaccio ‘De lekkerste’ +3,-

Dungesneden ossenhaas met een zachte truffeldressing, rucola, truffelchips, zongedroogde tomaatjes, geroosterde pijnboompitten en Parmezaanse kaas.

 

Vitello Tonato

Dungesneden kalfsmuis met huisgemaakt tonijnmayonaise, rucola, kappertjes en gepofte tomaatjes.

 

Kan niet kiezen  + 3,-

Half Carpaccio en half Vitello Tonato, de twee topper gecombineerd. Voor degene die niet kan kiezen.

 

Huisgerookt

Een zomerse salade met huisgerookte zalm, rode ui, zoete olijven en zongedroogde tomaatjes. Op smaak gebracht met een zachte dressing van limoen.

 

Hete vis

In knoflook gebakken gamba’s met Spaanse peper, crostini en een frisse salade.

 

Vega topper

Een luxe geitenkaas salade met rode ui, walnoot, honing en cashewnoten.

 

Soep van de dag

Dagverse soep van de chef. We vertellen je graag welke soep we vandaag serveren.

Hoofdgerechten

 

Steak ‘Kommensaal’ +5,-

Rosé gebakken tournedos in eigen jus met een zomerse salade en verse boerenfriet met mayonaise.

 

Pittig lekker

Tagliatelle met in knoflook gebakken gamba’s, chiliroomsaus, gepofte tomaatjes en rucola.

 

Simpelweg verrassend

Rose gebakken varkenshaas met champignonsaus, gegrilde groenten en verse boerenfriet.

 

Vlees, vlees en nog een vlees

Mixed grill van housesteak, varkenshaas en kippendij met drie sausjes: peperjus, mayonaise en knoflooksaus. Geserveerd met frisse salade en verse boerenfriet.

 

Kleurrijk geheel

Gebakken tongfilet met kreeftensaus, witte wijnrisotto en groene groenten.

 

Vis van de dag

Door de chef gekozen vis, geserveerd met een bijpassende saus, verse boerenfriet en een zomerse salade.

 

Vlees noch vis

Witte wijnrisotto gegaard met groene asperges, gegrilde courgette, rucola en gepofte tomaatjes.

Desserts

 

Koning te rijk

Vanille-ijs met verse aardbeien, aardbeientoffeesaus en slagroom.

 

Oma’s keuze

Vanille-honing hangop met rood fruit, zwarte bessenijs en slagroom.

 

Coupe zwarte kip

Vanille-ijs met advocaat en slagroom.

 

Puur genot

Brownie met witte chocoladesaus, cookie-ijs en slagroom.

 

Choco trio  + 1,50

Brownie met witte chocoladesaus, chocolade-ijs en een chocoladetaartje met slagroom.

Reserveren

Omdat wij je niet willen teleurstellen, raden we je aan een tafel te reserveren

RESERVEREN