Dinerkaart

Elk seizoen verdient een nieuwe kaart

 

We maken dankbaar gebruik van producten die dagelijks vers van het land bij ons in de keuken worden bereid. Onze kaart past zich dan ook aan de seizoenen aan.

 

Stel zelf je 3 gangen menu samen voor 29,50

Liever 1 of 2 gangen? Wij hanteren vaste prijzen voor elke gang:

Voorgerecht  9,75

Hoofdgerecht  19,50

Nagerecht  5,75

 

Zijn er speciale dieetwensen of is er sprake van allergieën, laat dat ons dan tijdig weten. Wij houden hier uiteraard graag rekening mee.

 

3 gangen menu 29,50

 

Bij het 3 gangen menu van de kaart stel je zelf je menu samen. Je hebt de keuze uit een voor-, hoofd- en nagerecht van de gehele menukaart. Het dessert is gratis bij het 3 gangen keuze menu. Liever 1 of 2 gangen? Wij hanteren vaste prijzen voor elke gang.

Op enkele gerechten zit een toeslag.

 

Eet smakelijk!

 Voorgerechten

 

Carpaccio ‘De lekkerste’ +3,-

Carpaccio; dungesneden ossenhaas met een zachte truffeldressing, rucola, truffelchips, zongedroogde tomaatjes, geroosterde pijnboompitten en Parmezaanse kaas.

 

Smaak explosie

Dungesneden gerookte tonijnfilet met bordelaisedressing, veldsla, lamsoren en gepofte tomaatjes.

 

Huisgerookt

Huisgerookte eendenborst op diverse slasoorten met een frambozendressing, peer en verse vijgen.

 

Herfstsalade

Salade met bospaddenstoelen, wildzwijnham, wildpate, vossenbessencompote, een crostini en een zachte dressing van aceto balsamico.

 

Vega topper

Lasagne van gegrilde courgette en mozzarella met een frisse salade en geroosterde amandelen op ene bedje van chioggia biet.

 

Visduo

Gamba’s in tempura op huisgerookte zalmmousse, omwikkeld met komkommerlint, shiso en dressing van kurkuma.

 

Chef’s soepjes

Een plateau met 3 kleine soepjes :
Gele Paprikasoep
Doesburgse mosterdsoep met spekjes
Pomodorisoep met basilicumolie

Hoofdgerechten

 

Steak ‘Kommensaal’ +5,-

Rosé gebakken tournedos in eigen jus met een frisse salade, verse boerenfriet en mayonaise.

 

Lekker wild  +3,-

Rose gebraden hertenbiefstuk met rode wijnsaus, gestoofde rode kool, aardappelmousseline en stoofpeertjes.

 

Stoofpotje

Langzaam gegaard stoofvlees van het ras Black Angus met gestoofde rode kool, appel en aardappelmousseline.

 

Vlees, vlees en nog een vlees

Mixed grill van housesteak, varkenshaas en kippendij met drie sausjes: peperjus, mayonaise en knoflooksaus. Geserveerd met frisse salade en verse boerenfriet.

 

Zo uit de lucht

Rose gebakken eendenborst met sinaasappelsaus en een stamppotje van zuurkool en aardappelmousseline.

 

Kleurrijk geheel

Op de huid gebakken zalmfilet vergezeld met kokkels, saffraansaus, spinazie, gepofte tomaatjes en risotto.

 

Vis van de dag

Vers gevangen vis, geserveerd met bijpassende saus, witte wijn risotto en groenten van het seizoen.

 

Vlees noch vis

Gevulde puntpaprika met diverse groenten op tagliatelle met pesto, rucola, Parmezaanse kaas en gepofte tomaatjes.

Desserts

 

Uit de oude doos

Vanille-ijs met warme kersen en slagroom.

 

Vet lekker

Cheesecake van citroen met een bodem van bastogne en een cassis coulis.

 

Franse twist

Crème brûlée met speculaaskruiden en een bolletje kaneelijs.

 

Oma’s keuze

Compote van rabarber met honing hangop en mangosaus.

 

Hemels

Hemelse modder met een chocoladetaartje en frambozensaus.

 

Grand dessert + 3,-

Kun je niet kiezen? Dan hebben wij voor jou een proeverij van onze dessert specialiteiten. Per persoon te bestellen.

Kaas, kaas en nog eens kaas + 3,-

Kaasplank met vier soorten kaas, een compote van vijgen, vijgen notenbrood en appelstroop.

Reserveren

Omdat wij je niet willen teleurstellen, raden we je aan een tafel te reserveren

RESERVEREN