Dinerkaart

Elk seizoen verdient een nieuwe kaart

 

We maken dankbaar gebruik van producten die dagelijks vers van het land bij ons in de keuken worden bereid. Onze kaart past zich dan ook aan de seizoenen aan.

 

Stel zelf je 3 gangen menu samen voor 29,50

Liever 1 of 2 gangen? Wij hanteren vaste prijzen voor elke gang:

Voorgerecht  9,75

Hoofdgerecht  19,75

Nagerecht  5,75

 

Zijn er speciale dieetwensen of is er sprake van allergieën, laat dat ons dan tijdig weten. Wij houden hier uiteraard graag rekening mee.

 

3 gangen menu 29,50

 

Bij het 3 gangen menu van de kaart stel je zelf je menu samen. Je hebt de keuze uit een voor-, hoofd- en nagerecht van de gehele menukaart. Het dessert is gratis bij het 3 gangen keuze menu. Liever 1 of 2 gangen? Wij hanteren vaste prijzen voor elke gang.

Op enkele gerechten zit een toeslag.

 

Eet smakelijk!

 Voorgerechten

 

Carpaccio ‘De lekkerste’ +3,-

Dungesneden ossenhaas met een zachte truffeldressing, rucola, truffelchips, zongedroogde tomaatjes, geroosterde pijnboompitten en Parmezaanse kaas.

 

Vitello Tonato

Dungesneden kalfsmuis met huisgemaakt tonijnmayonaise, rucola, kappertjes en gepofte tomaatjes.

 

Kan niet kiezen  + 3,-

Half Carpaccio en half Vitello Tonato, de twee topper gecombineerd. Voor degene die niet kan kiezen.

 

Butterfly

Een frisse salade met in knoflook gebakken gamba’s, limoendressing, venkel en kervel.

 

Huisgerookt

Voorjaarssalade met huisgerookte zalm, saffraancreme, een chutney van balsamico, ui en gegrilde asperges.

 

Witte goud

Huisgedroogde ham met asperges, tartaar van tomaat, pesto van peterselie en een gekookt ei.

 

Kippeling

Mals gefrituurde kip in een krokant jasje, met chilisaus en een frisse salade.

 

Vega topper

Een luxe geitenkaas salade met rode ui, walnoot, honing en cashewnoten.

 

Surf en turf

Voorjaarssalade met dun gesneden serranoham en een spiesje van gemarineerde gamba’s met truffeldressing.

 

Chef’s soepjes

Een plateau met 3 kleine aspergesoepjes :
met truffelolie en reepjes beenham
met truffelolie en bosui
met huisgerookte zalm

Hoofdgerechten

 

Steak ‘Kommensaal’ +5,-

Rosé gebakken tournedos met vleesjus of truffeljus, seizoensgroenten en een aardappeltaartje.

 

Stoofpotje

Stoofpotje van lamsvlees met rozemarijn en tomaat, geroosterde groenten en gnochhi in salieboter.

 

Smaakvol setje

Rose gebakken varkenshaas met gedroogde serrranoham, saliejus, groenten van het seizoen en een mandje met verse boerenfriet.

 

Vlees, vlees en nog een vlees

Mixed grill van housesteak, varkenshaas en kippendij met drie sausjes: peperjus, mayonaise en knoflooksaus. Geserveerd met frisse salade en verse boerenfriet.

 

Flamande

Boeren beenham met witte asperges, botersaus, gekookte krieltjes, kruim van ei en peterselie.

 

Seizoensgebonden

Op de huid gebakken zalmfilet met een dakje van mierikswortel, witte wijnsaus, gekookte krieltjes en witte asperges.

 

Vis van de dag

Door de chef gekozen vis, geserveerd met een bijpassende saus, witte wijn risotto en groenten van het seizoen.

 

Vlees noch vis

Gegrilde witte asperges met kruidenolie, burrata en gegaarde artisjokharten.

Desserts

 

Koning te rijk

Vanille-ijs met verse aardbeien, aardbeientoffeesaus en slagroom.

 

Vet lekker

Cheesecake van witte chocolade met een bodem van oreo en karamelijs.

 

Lava cake

Lava cake met witte chocoladesaus, slagroom en vanille-ijs.

 

Trifle

Hangop van vanille met een bodem van bastogne, jam van rood fruit en verse aardbeien.

 

Spaans tintje

Creme Catalana; spaanse creme brulee met karamel en sinaasappelsorbetijs.

 

Grand dessert + 3,-

Kun je niet kiezen? Dan hebben wij voor jou een proeverij van onze dessert specialiteiten.
Per persoon te bestellen.

 

Kaas, kaas en nog eens kaas + 3,-

Kaasplank met vier soorten kaas, een compote van vijgen, vijgen notenbrood en appelstroop.

Reserveren

Omdat wij je niet willen teleurstellen, raden we je aan een tafel te reserveren

RESERVEREN