Dinerkaart

Elk seizoen verdient een nieuwe kaart

 

We maken dankbaar gebruik van streekproducten die dagelijks vers van het land bij ons in de keuken worden bereid. Onze kaart past zich dan ook aan de seizoenen aan.

 

Stel zelf je 3 gangen menu samen voor 27,50.

Liever 1 of 2 gangen? Wij hanteren standaard prijzen voor elke gang:

 

Voorgerecht  8,75

Hoofdgerecht  18,50

Nagerecht  5,75

 

Zijn er speciale dieetwensen of is er sprake van allergieën, laat dat ons dan tijdig weten. Wij houden hier uiteraard graag rekening mee.

 

3 gangen menu 27,50

 

Bij het 3 gangen menu van de kaart stel je zelf je menu samen. Je hebt de keuze uit een voor-, hoofd- en nagerecht van de gehele menukaart.

Op enkele gerechten zit een toeslag.

 

Eet smakelijk!

 Voorgerechten

 

Carpaccio ‘De lekkerste’ +3,-

Carpaccio; dungesneden ossenhaas met een zachte truffeldressing, rucola, truffelchips, zongedroogde tomaatjes, geroosterde pijnboompitten en Parmezaanse kaas.

 

Vitello Tonato

Dungesneden kalfsmuis met huisgemaakte tonijnmayonaise, rucola, kappertjes en gepofte tomaatjes.

 

Kan niet kiezen  + 3,-

Half Carpaccio en half Vitello Tonato, de twee toppers gecombineerd. Voor degene die niet kan kiezen.

 

Huisgerookt

Frisse salade met huisgerookte zalm, rode ui, olijven en pijnboompitten. Op smaak gebracht met een dressing van mosterd en dille.

 

Hete vis

In knoflook gebakken gamba’s met spaanse peper, crostini en een frisse salade.

 

Carpaccio vegetarisch

Een carpaccio van chiogga- en gele biet, buffelmozzarella, geroosterde amandelen en een balsamico dressing.

 

Soep van de dag

Dagverse soep van de chef. We vertellen je graag welke soep we vandaag serveren.

Hoofdgerechten

 

Steak ‘Kommensaal’ +5,-

Rosé gebakken tournedos in eigen jus met een frisse salade, vers gekruide boerenfriet en mayonaise.

 

Simpelweg verrassend

Rose gebakken varkenshaas in spek omwikkeld met champignonsaus, seizoensgroenten en gekruide boerenfriet.

 

Pittig lekker

Tagliatella met in knoflook gebakken gamba’s, romige chilisaus, gepofte tomaatjes en rucola.

 

Vlees, vlees en nog een vlees  + 2,-

Mixed grill van housesteak, varkenshaas en kippendij met drie sausjes: peperjus, mayonaise en knoflooksaus. Geserveerd met frisse salade en vers gekruide boerenfriet.

 

Kleurrijk geheel

Op de huid gebakken kabeljauwfilet met mosterd dillesaus.
Geserveerd met witte wijn risotto, spinazie en gepofte tomaatjes.

 

Vis van de dag

Vers gevangen vis, geserveerd met bijpassende saus, groene groenten en witte wijn risotto.

 

Vlees noch vis

Truffel risotto met gebakken paddenstoelen, lente ui, rucola, gepofte tomaatjes en Parmezaan.

Desserts

 

Koning te rijk

Vanille-ijs met aardbeien-toffeesaus, verse aardbeien en slagroom.

 

Puur genot

Vanille-honing hangop met zwarte bessenijs, cassisijs en slagroom.

 

Churros

Spaanse churros met poedersuiker en vanille-ijs.

 

Dame Blanche

Vanille-ijs overgoten met chocoladesaus en slagroom.

 

Coupe sorbet

Drie soorten sorbetijs met vers fruit en slagroom

 

Coupe vers fruit

Coupe met vers fruit en slagroom

 

Grand dessert + 3,-

Kun je niet kiezen? Dan hebben wij voor jou een proeverij van onze dessert specialiteiten. Per persoon te bestellen.

Reserveren

Omdat wij je niet willen teleurstellen, raden we je aan een tafel te reserveren

RESERVEREN