Dinerkaart

Elk seizoen verdient een nieuwe kaart

 

We maken dankbaar gebruik van producten die dagelijks vers van het land bij ons in de keuken worden bereid. Onze kaart past zich dan ook aan de seizoenen aan.

 

Stel zelf je 3 gangen menu samen voor 29,50

Liever 1 of 2 gangen? Wij hanteren vaste prijzen voor elke gang:

Voorgerecht  9,75

Hoofdgerecht  19,75

Nagerecht  5,75

 

Zijn er speciale dieetwensen of is er sprake van allergieën, laat dat ons dan tijdig weten. Wij houden hier uiteraard graag rekening mee.

 

3 gangen menu 29,50

 

Bij het 3 gangen menu van de kaart stel je zelf je menu samen. Je hebt de keuze uit een voor-, hoofd- en nagerecht van de gehele menukaart. Het dessert is gratis bij het 3 gangen keuze menu. Liever 1 of 2 gangen? Wij hanteren vaste prijzen voor elke gang.

Op enkele gerechten zit een toeslag.

 

Eet smakelijk!

 Voorgerechten

 

Carpaccio ‘De lekkerste’ +3,-

Dungesneden ossenhaas met een zachte truffeldressing, rucola, truffelchips, zongedroogde tomaatjes, geroosterde pijnboompitten en Parmezaanse kaas.

 

Vitello Tonato

Dungesneden kalfsmuis met huisgemaakt tonijnmayonaise, rucola, kappertjes en gepofte tomaatjes.

 

Kan niet kiezen  + 3,-

Half Carpaccio en half Vitello Tonato, de twee topper gecombineerd. Voor degene die niet kan kiezen.

 

Huisgerookt

Gerookte tonijn, heilbot en zalm met little gem, zeekraal en een saffraandressing.

 

Heerlijke verrassing

Een bonbon van huisgerookte zalm met een vulling van Noorse garnalen, rucola en een crème fraîche-dille dressing.

 

Speklolly

Een lolly van zacht gegaard buikspek met gebakken bospaddenstoelen, rucola, rabarber en een stroopje van aceto balsamico.

 

 

Kippeling

Mals gefrituurde kip in een krokant jasje met chilisaus en een zoetzure komkommersalade.

 

Vega topper

Een herfstsalade met bospaddenstoelen, peer, gorgonzola en rode biet.

 

Chef soepjes

Een plateau met 3 kleine soepjes van de chef: Romige tomatensoep, Doesburgse mosterdsoep en Wildbouillon.

 

Lekker wild  + 4,-

Salade met bospaddenstoelen, wildzwijnham, gerookte eendenborst, wildpaté, vossenbessencompote, knoflookcrostini en een zachte dressing van aceto balsamico.

Hoofdgerechten

 

Steak ‘Kommensaal’ +5,-

Medium gebakken tournedos met vleesjus of truffeljus, seizoensgroenten en een aardappeltaartje.

 

Seizoensgebonden

Gebakken hert- en wildzwijnbiefstuk met een zachte rode portjus, gestoofde spruitjes met spekjes, een aardappeltaartje en stoofpeertjes.

 

Smaakvol setje

Rose gebakken varkenshaas, op zacht gegaard buikspek met champignonsaus, een frisse salade en verse boerenfriet.

 

Vlees, vlees en nog een vlees

Mixed grill van housesteak, varkenshaas en kippendij met drie sausjes: peperjus, mayonaise en knoflooksaus. Geserveerd met frisse salade en verse boerenfriet.

 

Stoofpotje

Langzaam gegaard stoofvlees van wild, gestoofde rode kool met appel en een aardappelmousseline.

 

 

Kleurrijk geheel

Op de huid gebakken rode mulfilet met safraansaus. Geserveerd met spinazie, gepofte tomaat en gevulde ravioli van zongedroogde tomaat.

 

Vis van de dag

Door de chef gekozen vis, geserveerd met een bijpassende saus, witte wijn risotto en groenten van het seizoen.

 

Vlees noch vis

Een flensje gevuld met bospaddenstoelen en ricotta, op een bedje van seizoensgroenten met een zachte kaassaus.

Desserts

 

Uit de oude doos

Vanille-ijs met warme kersen en slagroom.

 

Vet lekker

Cheescake met bastognebodem en bloedsinaasappelijs.

 

Lava cake

Lava cake met gekarameliseerde peer, witte chocoladesaus, slagroom en vanille-ijs.

 

Oma’s keuze

Hangop van vanille met bastognecrumble, slagroom en een compote van rabarber.

 

Franse twist

Crème brûlée met speculaaskruiden en kaneelijs.

 

Grand dessert  + 3,-

Kun je niet kiezen? Dan hebben wij voor jou een proeverij van onze dessert specialiteiten (per persoon te bestellen).

 

Kaas, kaas en nog een kaas  + 3,-

Kaasplank met vier soorten kaas, een compote van vijgen, vijgennotenbrood en appelstroop.

Reserveren

Omdat wij je niet willen teleurstellen, raden we je aan een tafel te reserveren

RESERVEREN