Dinerkaart

Elk seizoen verdient een nieuwe kaart

 

We maken dankbaar gebruik van producten die dagelijks vers van het land bij ons in de keuken worden bereid. Onze kaart past zich dan ook aan de seizoenen aan.

 

Stel zelf je 3 gangen menu samen voor 29,50

Liever 1 of 2 gangen? Wij hanteren vaste prijzen voor elke gang:

Voorgerecht  9,75

Hoofdgerecht  19,75

Nagerecht  5,75

 

Zijn er speciale dieetwensen of is er sprake van allergieën, laat dat ons dan tijdig weten. Wij houden hier uiteraard graag rekening mee.

 

3 gangen menu 29,50

 

Bij het 3 gangen menu van de kaart stel je zelf je menu samen. Je hebt de keuze uit een voor-, hoofd- en nagerecht van de gehele menukaart. Het dessert is gratis bij het 3 gangen keuze menu. Liever 1 of 2 gangen? Wij hanteren vaste prijzen voor elke gang.

Op enkele gerechten zit een toeslag.

 

Eet smakelijk!

 Voorgerechten

 

Carpaccio ‘De lekkerste’ +3,-

Dungesneden ossenhaas met een zachte truffeldressing, rucola, truffelchips, zongedroogde tomaatjes, geroosterde pijnboompitten en Parmezaanse kaas.

 

Lamsham

Zacht gegaarde lamsham met huisgemaakt uienchutney, frisse salade, lamsoren en truffeldressing.

 

Kan niet kiezen  + 3,-

Half Carpaccio en half Vitello Tonato, de twee topper gecombineerd. Voor degene die niet kan kiezen.

 

Huisgerookt

Huisgerookte zalm met Noorse garnalen, tomatensalsa en een creme van mierikswortel.

 

Pulled chicken

Malse pulled chicken met BBQ saus, een frisse salade en een knoflook-kruiden crostini.

 

Runderlende

Huisgerookte runderlende met een salade van witlof, gele biet en een dressing van gepofte knoflook.

 

 

Sashimi van tonijn

Dungesneden-, kort gegrilde tonijn met groene asperges, wakame en een soja-wasabi mayonaise.

 

Vega topper

Een luxe salade met bospeen, groene asperges, gepofte tomaatjes, zonnebloempitjes, Parmezaanse kaas, een crostini en met een dressing van aceto balsamico.

 

Chef soepjes

Een plateau met 3 kleine soepjes van de chef: Romige bloemkoolsoep, gele paprikasoep en ossenstaartbouillon.

 

Hoofdgerechten

 

Steak ‘Kommensaal’ +5,-

Medium gebakken tournedos met vleesjus of truffeljus, groenten van het seizoen en gebakken krieltjes.

 

Zo uit de lucht

Rosé gebakken eendenborst met aardappelmousseline, romige zuurkool met spek en een jus van PX.

 

Smaakvol setje

Combinatie van zacht gegaarde varkenslende en gegrilde varkenshaas met krachtige mosterdjus, verse boerenfriet en seizoensgroenten.

 

Vlees, vlees en nog een vlees

Mixed grill van housesteak, varkenshaas en kippendij met drie sausjes: peperjus, mayonaise en knoflooksaus. Geserveerd met frisse salade en verse boerenfriet.

 

Stoofpotje

Langzaam gegaard rundvlees in bockbier met zacht gesmoorde spruitjes, spekjes en een aardappelmousseline.

 

 

Kleurrijk geheel

Op de huid gebakken zalmfilet met krieltjes, spinazie en een romige vermouthsaus.

 

Vis van de dag

Door de chef gekozen vis, geserveerd met een bijpassende saus, witte wijn risotto en groenten van het seizoen.

 

Vlees noch vis

Rijk gevulde wrap met groenten, avocado, tomatensalsa en een frisse salade.

Desserts

 

Oma’s keuze

Honinghangop met een taartje van walnoten en slagroom.

 

Vet lekker

Cheesecake met gezouten karamelsaus.

 

Lava cake

Lava cake met witte chocoladesaus en slagroom.

 

Italiaans tintje

Mousse van mascarpone en bitterkoekjes, geserveerd in een glas met amaretto en slagroom.

 

Franse twist

Crème brûlée van witte chocolade met slagroom.

 

Grand dessert  + 3,-

Kun je niet kiezen? Dan hebben wij voor jou een proeverij van onze dessert specialiteiten (per persoon te bestellen).

 

Kaas, kaas en nog een kaas  + 3,-

Kaasplank met vier soorten kaas, een compote van vijgen, vijgennotenbrood en appelstroop.

Reserveren

Omdat wij je niet willen teleurstellen, raden we je aan een tafel te reserveren

RESERVEREN