Wildmenu

Wild Weekend

 

In het weekend van 30 november, 1 en 2 december serveren wij een speciaal wildmenu.

 

Het wildmenu bestaat uit 4 gangen. Per gang heb je de keuze uit verschillende wild gerechten.

 

Menuprijs 42,50 p.p.

 

 

Reserveer tijdig! 0313 – 63 25 66

 Voorgerechten

 

Carpaccio

Carpaccio van hert met een compote van vossenbessen, rucola en schorsenerenchips

 

Trio van Wild

Hertenham, wildzwijnsham en wild pate met vijgencompote, frisse slasoorten en aceto balsamicostroop.

 

Eendenborst

Huisgerookte eendenborst op diverse slasoorten met frambozendressing, peer en verse vijgen.

Tussengerecht

 

Chef soepjes

Bospaddenstoelensoep
Wildbouillon
Pompoensoep

stoofpotje

Hoofdgerechten

 

Hertenbiefstuk

Rose gebraden hertenbiefstuk met hertensucade, rodewijn laurierjus, aardappelpuree en gebakken spruitjes in kerrie

 

Wildzwijn medaillons

Gegrilde wildzwijn medaillons met buikspek en een rozemarijn bruine basterdsuiker jus, rodekool en huisgemaakte friet

 

Wildstoof

Wildstoofpotje van hert, ree en wildzwijn met aardappelpuree, rodekool met appel en stoofpeer

 

Eendenborst

Rose gebakken eendenborst met sinaasappelsaus en een stamppotje van zuurkool en aardappelmousseline.

Nagerecht

 

Grand dessert

Een proeverij van onze dessert specialiteiten

hoofdgerecht lekker wild

Wil je verzekerd zijn van een tafel?

Dan raden we je in het wild weekend aan om op tijd te reserveren. Dit kan via de button ‘reserveren’ of bel 0313 – 63 25 66.

RESERVEREN