Proeverij actie

Voor echte lekkerbekken:

Proeverij De Kommensaal!

Elk seizoen zijn eigen kaart, een traditie die hoort bij ons restaurant en zeer gewaardeerd wordt door onze gasten. De nieuwe kaart loopt vanaf januari 2020. Ook deze kaart staat weer bol van gerechten die bereid zijn met verse producten van het seizoen.

 

De proeverij is een selectie van gerechten op onze menukaart. Onze proeverij heeft 4 gangen, bestaande uit maar liefst 17 kleine gerechtjes! Stuk voor stuk culinaire kunstwerkjes waarbij je geniet van smaakvolle en verrassende combinaties.  Ook onze toppers: carpaccio ‘De lekkerste’, de gele paprikasoep en onze huisgerookte tonijfilet zijn onderdeel van het menu. Onze boerenfrieten, voorzien van speciale kruiden van de chef, ontbreken natuurlijk niet bij de proeverij. Smulpapen die normaliter twijfelen hebben het gemakkelijk bij De Kommensaal!

 

Eten bij De Kommensaal betekent ook genieten van een avondje uit. De ambiance van ons restaurant zorgt voor een warm welkom en een gemoedelijke sfeer. Wij maken onze naam “De huiskamer van De Liemers” zeker waar. Ons team maakt het jou en je gezelschap graag naar de zin.

 

Onze vaste gasten kennen inmiddels de befaamde proeverij en onze gezellige entourage. Wij hopen dat iedereen komt genieten van onze heerlijke 4 gangen proeverij in ons sfeervolle restaurant. Een unieke actie: 2 personen betalen slechts voor 1! Kom je met een groep van 8 personen, dan hoef je dus slechts 4 proeverijen te betalen. Je betaalt op zaterdag en zondag een kleine meerprijs. De actie geldt van januari t/m maart 2020. Meer weten? Lees dan de actievoorwaarden.

 

Kennismaken met De Kommensaal wordt zo nóg leuker!

Reserveren

Omdat wij je niet willen teleurstellen, raden we je aan tijdig een tafel te reserveren!

RESERVEREN