Uw Restaurant in Regio Rheden

Enkel verse streekgerechten op uw bord

Op zoek naar een Restaurant Rheden? Kom binnen bij ‘de huiskamer van de Liemers’. U wordt met open armen ontvangen in ons restaurant nabij Rheden. Geniet van de warme ambiance, gezelligheid en alle gerechten met ingrediënten die we rechtstreeks van de boeren halen. Wij gaan dan ook met respect om met de natuur, we halen tenslotte alles uit de regio. Benieuwd? Kom langs ons restaurant vlakbij Rheden en proef het zelf.

 

Traditiegetrouw werken we alleen met verse gerechten. Dat is alleen mogelijk, wanneer je in direct contact staat met de boeren in de regio. Zo zijn deze niet alleen vers, maar ook puur. Dit maakt ons een uniek restaurant in omgeving Rheden om te bezoeken.

 

Om de gerechten tot hun recht te laten komen hebben wij een seizoenskaart en een maandmenu. We zoeken elke keer weer een unieke manier om de smaken en jaargetijden samen te laten komen tot een kaart waar u écht van zult genieten.

 

Laat u dus elke maand opnieuw verrassen. Elke seizoenskaart kunt u ook in één keer tot zich nemen. Voor de bourgondische genieters hebben we namelijk een proeverij waar alle gerechten van onze kaart aan bod komen

 

Naast genieten in het restaurant kunt u ook buiten genieten. Bij mooie zonneschijn en een fijne temperatuur openen we het terras. Zit in de warme zon en kijk naar de groene omgeving van Lathum terwijl u sipt van een lekker glaasje wijn en geniet van uw tapas.

 

Hoe kom ik bij restaurant de Kommensaal?

 

Vanuit Rheden is het zo’n 10 minuten rijden.
Het exacte adres is: Koestraat 1, 6988 AA Lathum.

 

Bedankt, een culinaire groet en graag tot snel!

Michel, Linda & Team De Kommensaal

De Kommensaal voorkant
bbq patio website 4
De Kommensaal links
De Kommensaal rechts
De Kommensaal links
De Kommensaal rechts

Reserveren?

Wil je verzekerd zijn van een plaats in onze gasterij, dan raden we je aan van tevoren een tafel te reserveren. Dit kan met ons reserveringsformulier via de knop ‘reserveren’ hiernaast of telefonisch via nummer 0313 63 25 66.

Onze wijnen

De kelder van De Kommensaal is een ware schatkamer, want hier bewaren wij onze bijzondere wijnen. Ons assortiment bestaat maar liefst voor 95% uit biologische wijnen uit vele windstreken. Ook onze huiswijn is biologisch. Onze sommelier vertelt je graag over spannende combinaties van wijn met gerecht, dus vraag ons er gerust naar.

Sfeerimpressie

restaurant 800x600
restaurant 3 800x600
restaurant 7 800x600
restaurant 8 800x600
De Kommensaal inrichting
De Kommensaal restaurant podium sfeerimpressie 1
De Kommensaal zakelijk sfeer 4
De Kommensaal zakelijk sfeer 3
wijnkelder 5 800x600
De Kommensaal feesten sfeerimpressie 4 van gogh zaal
De Kommensaal restaurant sfeerimpressie 2
De Kommensaal restaurant sfeerimpressie 1

Restaurant de Kommensaal is ook nabij:

Reserveren?

Wil je verzekerd zijn van een plaats in onze gasterij, dan raden we je aan van tevoren een tafel te reserveren. Dit kan met ons reserveringsformulier via de knop ‘reserveren’ hiernaast of telefonisch via nummer 0313 63 25 66.