Uw Restaurant vlakbij Velp

Van het land zo op uw bord

Restaurant Velp: Al generaties lang wordt restaurant De Kommensaal gebruikt met respect voor de natuur. Dit ziet u meteen terug wanneer u het restaurant, dat vroeger een boerderij was, binnenloopt. Ons restaurant wordt ook wel ‘de huiskamer van de Liemers’ genoemd. Niets voor niets een uniek restaurant naast Velp.

 

Maar wat nog belangrijker is: u proeft het.

 

Traditiegetrouw halen wij al onze ingrediënten uit de streek. Puur en vers eten proeft u. Hier bovenop is het ook nog eens goed voor de natuur. Zo dragen wij ook ons steentje bij. De smaak van de streekgerechten proeft u niet alleen, u ziet het ook. Restaurant de Kommensaal is gevestigd in een gerenoveerde boerderij. Zo houden we de sfeer intiem en gezellig. Onze gasten hebben ons dan ook ‘de huiskamer van de Liemers’ genoemd. Hier zijn we trots op.

 

Dit typeert restaurant de Kommensaal dan ook. Een restaurant in regio Velp met enkel streekgerechten. Omdat al onze ingrediënten uit de streek komen, bieden we u elk seizoen een compleet nieuwe kaart. Hier bovenop hebben we een wisselend maandmenu. Zo houden we rekening met de oogsttijden van de ingrediënten. Al het eten op uw bord is dan ook écht vers.

 

Laat u dus elke keer opnieuw verrassen. Elke seizoenskaart kunt u ook in één keer tot zich nemen. Voor de bourgondische genieters hebben we namelijk een proeverij waar alle gerechten van onze kaart aan bod komen

 

Sinds kort hebben wij ook een vernieuwd terras. Zo kunt u nu ook dineren in het zonnetje. Ideaal! Het restaurant is vlak naast Lathum. Zo geniet u niet alleen van het eten, maar ook van het uitzicht. Even uitrusten van de fietstocht, of uzelf verwennen met een glas wijn en lekkere tapas. Ik geef u in ieder geval groot gelijk voor de keuze. Zo kunt u de drukte van Zevenaar of Arnhem even ontsnappen.

 

Hoe kom ik bij restaurant de Kommensaal?

 

Vanuit Velp is het zo’n 10 minuten rijden.

Het exacte adres is: Koestraat 1, 6988 AA Lathum.

 

Bedankt, een culinaire groet en graag tot snel!

Michel, Linda & Team De Kommensaal

De Kommensaal restaurant wijnbord 3 sfeerimpressie
De Kommensaal voorkant
De Kommensaal restaurant podium sfeerimpressie 1
De Kommensaal links
De Kommensaal rechts
De Kommensaal links
De Kommensaal rechts

Reserveren?

Wil je verzekerd zijn van een plaats in onze gasterij, dan raden we je aan van tevoren een tafel te reserveren. Dit kan met ons reserveringsformulier via de knop ‘reserveren’ hiernaast of telefonisch via nummer 0313 63 25 66.

Onze wijnen

De kelder van De Kommensaal is een ware schatkamer, want hier bewaren wij onze bijzondere wijnen. Ons assortiment bestaat maar liefst voor 95% uit biologische wijnen uit vele windstreken. Ook onze huiswijn is biologisch. Onze sommelier vertelt je graag over spannende combinaties van wijn met gerecht, dus vraag ons er gerust naar.

Sfeerimpressie

restaurant 800x600
restaurant 3 800x600
restaurant 7 800x600
restaurant 8 800x600
De Kommensaal inrichting
De Kommensaal restaurant podium sfeerimpressie 1
De Kommensaal zakelijk sfeer 4
De Kommensaal zakelijk sfeer 3
wijnkelder 5 800x600
De Kommensaal feesten sfeerimpressie 4 van gogh zaal
De Kommensaal restaurant sfeerimpressie 2
De Kommensaal restaurant sfeerimpressie 1

Restaurant de Kommensaal is ook nabij:

Reserveren?

Wil je verzekerd zijn van een plaats in onze gasterij, dan raden we je aan van tevoren een tafel te reserveren. Dit kan met ons reserveringsformulier via de knop ‘reserveren’ hiernaast of telefonisch via nummer 0313 63 25 66.