Uw Restaurant vlakbij Westervoort

Vers uit de streek op uw bord

Op zoek naar een Restaurant Westervoort? De Kommensaal is een restaurant gevestigd in een gerenoveerde boerderij. Het gebouw is niet alleen gekozen voor haar warme ambiance en huiskamergevoel, maar ook omdat het zo kenmerkend is. De Kommensaal haalt al haar ingrediënten van de boer uit de streek. Het restaurant wordt ook wel ‘de huiskamer van de Liemers’ genoemd. Een uniek restaurant vlakbij Westervoort.

 

Gerechten uit de streek zijn vers en duurzaam geteeld, maar nog belangrijker voor u: ze zijn heel erg lekker. Doordat er geen bestrijdingsmiddelen worden gebruikt en het vers van het land komt, blijft de smaak zo puur mogelijk. Dit typeert De Kommensaal dan ook. Een restaurant in regio Westervoort met enkel streekgerechten.

 

Omdat al onze ingrediënten uit de streek komen, bieden we u elk seizoen een compleet nieuwe kaart. Zo houden we rekening met de oogsttijden van de ingrediënten. Al het eten op uw bord is dan ook écht vers.

 

Voor de echte bourgondische genieters onder ons hebben we een verrassing: een culinaire proeverij van bijna alle gerechten op onze kaart. Zo proeft u het hele nieuwe seizoen. Voor nog meer afwisseling hebben we ook elke maand het maandmenu.

 

In de mooie zomermaanden is ons terras geopend. Zo kunt u genieten van een koud biertje of glaasje wijn onder het genot van lekkere tapas. Comfortabel genieten aan de Lathumse plas. Vele mensen die even aan de drukte willen ontsnappen of aan het fietsen zijn in de prachtige omgeving van Westervoort komen graag langs bij ons. Het is dan ook heerlijk relaxen bij De Kommensaal.

 

Hoe kom ik bij restaurant de Kommensaal vanuit Westervoort?

Vanuit Westervoort is het zo’n 5 à 10 minuten rijden. U rijdt de Rivierweg op. Na 4 kilometer komt u bij een rotonde. Neem de 3e afslag naar de Koestraat. Over 100 meter bent u bij de Kommensaal.
Het exacte adres is: Koestraat 1, 6988 AA Lathum.

de kommensaal zijkant pand
weekmenu ribeye kruidenboter
bbq patio website 6
De Kommensaal links
De Kommensaal rechts
De Kommensaal links
De Kommensaal rechts

Reserveren?

Wil je verzekerd zijn van een plaats in onze gasterij, dan raden we je aan van tevoren een tafel te reserveren. Dit kan met ons reserveringsformulier via de knop ‘reserveren’ hiernaast of telefonisch via nummer 0313 63 25 66.

Onze wijnen

De kelder van De Kommensaal is een ware schatkamer, want hier bewaren wij onze bijzondere wijnen. Ons assortiment bestaat maar liefst voor 95% uit biologische wijnen uit vele windstreken. Ook onze huiswijn is biologisch. Onze sommelier vertelt je graag over spannende combinaties van wijn met gerecht, dus vraag ons er gerust naar.

Sfeerimpressie

restaurant 800x600
restaurant 3 800x600
restaurant 7 800x600
restaurant 8 800x600
De Kommensaal inrichting
De Kommensaal restaurant podium sfeerimpressie 1
De Kommensaal zakelijk sfeer 4
De Kommensaal zakelijk sfeer 3
wijnkelder 5 800x600
De Kommensaal feesten sfeerimpressie 4 van gogh zaal
De Kommensaal restaurant sfeerimpressie 2
De Kommensaal restaurant sfeerimpressie 1

Restaurant de Kommensaal is ook nabij:

Reserveren?

Wil je verzekerd zijn van een plaats in onze gasterij, dan raden we je aan van tevoren een tafel te reserveren. Dit kan met ons reserveringsformulier via de knop ‘reserveren’ hiernaast of telefonisch via nummer 0313 63 25 66.