Uw Restaurant in Regio Zevenaar

Van het land zo op uw bord

Op zoek naar een heerlijk restaurant Zevenaar? De Kommensaal is een restaurant dat het land in haar hart heeft. We hebben respect voor de natuur. Dit ziet u aan de uitstraling van de chique uitziende gerenoveerde boerderij. U ziet dit niet alleen, nog belangrijker, u proeft het.

 

Niet voor niets een uniek restaurant nabij Zevenaar.

 

Door uitsluitend gebruik te maken van verse ingrediënten blijft het eten op uw bord puur. Alles wordt zo goed mogelijk bereid met oog op detail. Het eten blijft vers doordat de Kommensaal het uit de buurt haalt. Zo blijven de lijntjes kort en gaat het eten zo van het land… op uw bord.

 

Omdat wij uitsluitend streekproducten serveren hebben we elk seizoen een andere kaart. Zo maken we optimaal gebruik van de seizoensgebonden ingrediënten.

 

Laat u dan ook eens verrassen door het seizoen! Wij bieden u elke maand een ander maandmenu. Hier komen de seizoensgerechten echt tot hun recht. Hier bovenop bieden we een proeverij. Zo proeft u alle gerechten van de kaart. Uitsluitend voor de bourgondische genieters onder ons.

 

De Kommensaal is gevestigd vlakbij Zevenaar en wordt ‘de huiskamer van de Liemers’ genoemd. Dit door de warme en gezellige sfeer. Zeker het uitproberen waard.

 

Sinds kort hebben wij ook een vernieuwd terras. Zo kunt u nu ook dineren in het zonnetje. Ideaal! Het restaurant is vlak naast Lathum. Zo geniet u niet alleen van het eten, maar ook van het uitzicht. Even uitrusten van de fietstocht, of uzelf verwennen met een glas wijn en lekkere tapas. Ik geef u in ieder geval groot gelijk voor de keuze. Zo kunt u de drukte van Zevenaar of Arnhem even ontsnappen.

 

Hoe kom ik vanuit Zevenaar bij restaurant de Kommensaal?

 

Vanuit Zevenaar is het zo’n 15 minuten rijden.

Het exacte adres is: Koestraat 1, 6988 AA Lathum.

 

Wilt u reserveren? Scroll dan naar beneden en druk op de ‘Reserveren’ knop. Tot snel!

bbq patio website 4
De Kommensaal voorkant
De Kommensaal links
De Kommensaal rechts
De Kommensaal links
De Kommensaal rechts

Reserveren?

Wil je verzekerd zijn van een plaats in onze gasterij, dan raden we je aan van tevoren een tafel te reserveren. Dit kan met ons reserveringsformulier via de knop ‘reserveren’ hiernaast of telefonisch via nummer 0313 63 25 66.

Onze wijnen

De kelder van De Kommensaal is een ware schatkamer, want hier bewaren wij onze bijzondere wijnen. Ons assortiment bestaat maar liefst voor 95% uit biologische wijnen uit vele windstreken. Ook onze huiswijn is biologisch. Onze sommelier vertelt je graag over spannende combinaties van wijn met gerecht, dus vraag ons er gerust naar.

Sfeerimpressie

restaurant 800x600
restaurant 3 800x600
restaurant 7 800x600
restaurant 8 800x600
De Kommensaal inrichting
De Kommensaal restaurant podium sfeerimpressie 1
De Kommensaal zakelijk sfeer 4
De Kommensaal zakelijk sfeer 3
wijnkelder 5 800x600
De Kommensaal feesten sfeerimpressie 4 van gogh zaal
De Kommensaal restaurant sfeerimpressie 2
De Kommensaal restaurant sfeerimpressie 1

Restaurant de Kommensaal is ook dichtbij:

Reserveren?

Wil je verzekerd zijn van een plaats in onze gasterij, dan raden we je aan van tevoren een tafel te reserveren. Dit kan met ons reserveringsformulier via de knop ‘reserveren’ hiernaast of telefonisch via nummer 0313 63 25 66.